نقشههای تقسیمات کشوری بر اساس تقسیم استان، شهرستانف بخش و دهستان تا پایان سال 1400 بروز گردید.
در بسياري از پروژه هاي عمراني و زيرساختي كشور، استفاده از تصاوير ارتوفتو و ارتوفتو موزاييك جزء ملزومات است، چرا كه در اين نوع تصاوير عارضه هاي زميني بي كم وكاست موجود است و فضايي واقعي تر به نسبت نقشه دارد.
هدف از این مجموعه دستورالعمل اجرایی بیان کلیات، مشخصات عوارض، نحوه شناسایی و تبدیل آن هاست.
سامانه اطلس ملی پویا با حضور مقامات لشکری و کشوری، رونمایی شد.
سازمان نقشه برداری با همکاری اداره پردازش تصاویر و سنجش از دور و هم چنین اداره نقشه نگاری موضوعی و مبنایی، اقدام به پایش مساحت پهنه آبی دریاچه ارومیه در اسفندماه سال های 1402تا1401 نموده است.
در این مقاله زلزله 5.6 ریشتری شهرستان فنوج در استان سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفته است.
گام مهمی در زمینه توسعه شبکه ایستگاههای دائمی و سامانه ملی تعیین موقعیت آنی در کشور برداشته شده و پوششی متراکم تری در سطح کشور برای کاربردهای علمی و اجرایی ایجاد گردیده است.
با توجه به اهمیت استان اصفهان و شهرستانهای آن و از آنجایی که برخی از مناطق شهری و سازههای مهم در منطقه فرونشست واقع شده است، پایش مداوم پهنه فرونشست استان در دستور کار سازمان نقشهبرداری کشور به عنوان متولی تولید نقشههای پهنهبندی فرونشست در ایران قرار گرفت.
مراحل تولید مدل ارتفاعی رقومی سطح زمین از تصایور آلتراکم x از سواحل مکران با مساحت 3,104,723 هکتار به اتمام رسید.
به گزارش روابط عمومی سازمان نقشه برداری کشور به نقل از مدیریت آبنگاری و امور جزرومدی، تراز آب خلیج گرگان و در نتیجه مساحت پهنه آبی آن طی یکماه اخیر افزایش داشته و باعث شده که این خلیج که در گذشته با بحران کاهش سطح تراز آب مواجه شده بود دوباره احیا گردد.
به مناسبت ۱۳ نوامبر، روز سامانههای اطلاعات مکانی (GIS day)، مراسم گرامیداشتی در روز چهارشنبه 24 آبان ماه به میزبانی سازمان نقشهبرداری کشور برگزار گردید.
جلد یازدهم دستورالعملهای همسان نقشهبرداری با عنوان دستورالعمل تولید چارتهای ناوبری الکترونیک نشریه شماره 11 119 توسط رییس سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شد.
جلد دوازدهم از سری دستورالعمل های همسان نقشهبرداری با عنوان دستورالعمل ایجاد زیرساخت داده های مکانی کلیات نشریه شماره 12 119 توسط رئیس سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شد.
اولین جلسه هماهنگی کارگروه سامانه پنجره واحد مدیریت زمین با حضور ریاست سازمان نقشهبرداری کشور، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و دبیر کارگروه تعاملپذیری دولت الکترونیک، معاون سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور برگزار گردید.
این فرآیند ابتدا با انجام مطالعات اولیه برروی عکسهای اورتوفتو تهیه شده از منطقه باروق(استان آذربایجان غربی) شروع گردید
به گزارش مدیریت سامانههای ملی و زیرساختهای اطلاعات مکانی، با توجه به اینکه اتصال سرویسهای مکانی به دادههای آماری یکی از اهداف مهم پیادهسازی GSGF (چارچوب جهانی دادههای مکانی آماری) میباشد.
برگزاری اولین جلسه شورای راهبری همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشهبرداری و اطلاعات مکانی، ژئوماتیک 1403
اشتراک گذاری لایه های اطلاعات مکانی شهرداریها با هماهنگی سازمان نقشه برداری در ژئوپورتالهای ملی و استانی
به گزارش روابط عمومی سازمان نقشه برداری کشور، طی نشست فیمابین با حضور روسای سازمان نقشه برداری کشور و سازمان فضایی ایران، روز دوشنبه مورخ 1402.04.12 در دبیرخانه شورای عالی فضایی، تفاهم نامه همکاری امضا شد.
سازمان نقشه برداری کشور نقشه پوشش برف از کل کشور در پی بارش سنگین برف در هفته سوم و چهارم دی ماه ۱۴۰۱ را تهیه کرد.
برگزاری جلسه تخصصی مدیریت بحران در سازمان نقشه برداری با موضوع نقش اطلاعات مکانی در مدیریت بحران برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی سازمان نقشه برداری کشور، آیین گرامیداشت روز جهانی هیدروگرافی با شعارهیدروگرافی برگزار گردید.
اعلام وصول و موافقت با نظارت و کنترل فنی 140 عنوان قرارداد خدمات نقشه برداری در کشور از ابتدای سال 1402
با نشست مشترک سازمان سرمایهگذاری و سازمان نقشهبرداری کشور، از زیرپورتال های مکانی استانهای چهارمحال بختیاری، زنجان، فارس، خوزستان، لرستان، گیلان، یزد، خراسان جنوبی و کرمان رو نمایی گردید
به گزارش روابط عمومی سازمان نقشهبرداری کشور، روز یکشنبه هفتاد و پنجمین جلسه کمیسیون معین شورای عالی نقشهبرداری به ریاست علی جاویدانه رییس کمیسیون و مشارکت نمایندگان وزارتخانهها و دستگاههای عضو در سازمان نقشهبرداری کشور برگزار شد
به مناسبت روز حمل و نقل، اطلس ملی حمل و نقل که توسط مدیریت نقشهنگاری و اطلسهای ملی در سازمان نقشهبرداری کشور تهیه و تولید شده است، معرفی شد.
نقشههای تقسیمات کشوری بر اساس تقسیم استان، شهرستانف بخش و دهستان تا پایان سال 1400 بروز گردید.
به گزارش روابط عمومی سازمان نقشهبرداری کشور و به نقل از مدیریت نقشهنگاری و اطلسهای ملی، نقشههای جدید تقسیمات کشوری 31 استان کشور تهیه شدند.
مطالعات پیرامون (تعیین موقعیت دقیق با استفاده از گوشیهای هوشمند)، توسط مهندس غلامرضا کریمزاده، از اداره کل ژئودزی و نقشهبرداری زمینی، صورت گرفته و ملزومات و راهکارهای رفع چالشهای احتمالی نیز به تفصیل ارائه میگردد
خدمت ارائه ارتفاع نقاط در سیستم ارتفاعی کشور و مدل ژئوئید محلی ایران IRG۲۰۱۶ به سامانه ارئه خدمات و محصولات سازمان نقشهبرداری کشور افزوده شد.
در تعرفه خدمات نقشه برداری 1401، بندهای کلی در ابتدای تعرفه و همچنین محتوای بسیاری از ردیفهای تعرفه در بخشهای کلیات مراحل اجرا، دقت نتایج، مدارک و نتایج تحویلی و توضیحات، بازنگری گردیده است.
پایش تغییرات آب و هوائی با استفاده از روش اختفای رادیویی سامانه تعیین موقعیت جهانی
محصولات کروکی نقاط ترازیابی درجه یک، دو و سه ، شبکه ثقل سنجی درجه صفر و نقاط چند منظوره ژئودزی درجه یک و دو در سامانه رسا تکمیل و بروز رسانی شد.
در این نشست مقرر گردید سازمان نقشه برداری کشور با اتصال جمعیت هلال احمر ایران به ژئوپورتال ملی و ارائه آموزش های لازم برای نصب و راه اندازی زیرساخت ملی در این مرکز، همکاری و مشارکت داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نقشهبرداری کشور، به نقل از مدیریت سامانههای ملی و زیرساختهای اطلاعات مکانی، با هماهنگی پروژه سامانه پنجره واحد مدیریت زمین، تامین اطلاعات مورد نیاز این سامانه از طریق زیرساخت دادههای مکانی آغاز گردید.
اطلاعات مکانی تولید شده توسط سازمان نقشه برداری کشور نقطه شروع اجرای طرح های ملی کشور میباشد.
در بسياري از پروژه هاي عمراني و زيرساختي كشور، استفاده از تصاوير ارتوفتو و ارتوفتو موزاييك جزء ملزومات است، چرا كه در اين نوع تصاوير عارضه هاي زميني بي كم وكاست موجود است و فضايي واقعي تر به نسبت نقشه دارد.
هدف از این مجموعه دستورالعمل اجرایی بیان کلیات، مشخصات عوارض، نحوه شناسایی و تبدیل آن هاست.
©BRB تمامی حقوق طراحی سایت متعلق به شرکت دانشبنیان بهین رهآورد بهبود می باشد.