همکاری سه جانبه سازمان نقشه برداری کشور ، سازمان مدیریت بحران کشور و مرکز منطقهای مدیریت اطلاعات بلایا برای آسیا و اقیانوسیه کلید می خورد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نقشه برداری کشور، دکتر مصطفی محقق هماهنگکننده ارشد مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مرکز مدیریت اطلاعات بلایا(APDIM)، امروز با حضور در سازمان نقشه برداری کشورطی نشستی فنی و کاربردی با دکتر جاویدانه؛رئیس و اعضای کمیته مدیریت بحران این سازمان در راستای تقویت تعاملات دیدار و گفتگو نمود.
جاویدانه پس از ارائه شرح فعالیت های تخصصی سازمان نقشه برداری کشور به مهمترین فعالیت های این سازمان در حوزه مدیریت بحران از جمله تهیه نقشه پهنه فرونشست کشور، پایش نرخ تغییرات هندسی پوسته زمین پرداخت، تهیه نقشه های تحت سیلاب، تهیه نقشه های پایش ریزگرد و ... اشاره نمود و این نشست را بستری مناسب برای تقویت همکاری ها و نقطه شروع تعاملات فنی بین اپدیم و سازمان نقشه برداری کشور در حوزه مدیریت بحران عنوان کرد .
وی در اینباره افزود:« این تعاملات با هدف پیشگیری از موازی کاری و در راستای هم افزایی بیشتر بین اپدیم و سازمان نقشه برداری کشور است.»
در ادامه این نشست دکتر محقق ضمن ابراز خرسندی برای از سرگیری مجدد همکاری های مشترک فنی بین سازمان نقشه برداری کشور و مرکز اپدیم، گفت:« یکی از مهمترین اهداف مرکز اپدیم بهره گیری از ظرفیت و اطلاعات دستگاه های دیگر بالخص سازمان نقشه برداری کشور برای بهبود مدیریت اطلاعات بلایا در منطقه است.»
وی خاطر نشان کرد:« مرکز اپدیم برای تجمیع و دریافت اطلاعات حوزه مدیریت بحران از دیگر کشور متحمل زمان و هزینه قابل توجهی می شود و این در حالی است که با استفاده از ظرفیت دستگاه های متولی امر از جمله سازمان نقشه برداری کشور می توان آنها را به حداقل رساند.»
لازم به ذکر است دکتر جاویدانه ضمن استقبال از پیشنهاد همکاری سه جانبه بین مرکز اپدیم، سازمان نقشه برداری کشور و سازمان مدیریت بحران کشور، اعلام کرد نتایج حاصل از این تعاملات در جهت آمایش سرزمین بهره برداری و به اطلاع سازمان برنامه و بودجه کشور خواهد رسید.
گفتنی است، فراهم آوری دانش فنی و خدمات مدیریت اطلاعات بلایا و کمکهای فنی به ۶۶ کشور منطقه آسیا و اقیانوسیه برای کاهش مخاطرات بلایای طبیعی مانند زلزله، سیل و ریزگردها، تبادل تجربه و اطلاعات بلایای طبیعی بر اساس مودالیته همکاریهای جنوب-جنوب از فعالیتهای کلیدی اپدیم است.
همچنین این مرکز که وابسته به سازمان ملل بوده و مقر آن در تهران است تسهیل در انجام مطالعات و تحقیقات و فراهم آوری خدمات آموزشی درباره روشها و استاندارهای جدید به منظور بهبود مدیریت اطلاعات بلایا و ایجاد مرکزی منطقهای برای توسعه دانش فنی ایجاد ابزار، فنون و استانداردهای نوین برای مقابله با بلایا را بر عهده خواهد داشت.
©BRB تمامی حقوق طراحی سایت متعلق به شرکت دانشبنیان بهین رهآورد بهبود می باشد.