سازمان نقشهبرداری کشور از راهاندازی نسخه ژئوپورتال همراه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نقشهبرداری کشور، به نقل از مدیریت سامانههای ملی و زیرساختهای اطلاعات مکانی، سازمان نقشهبرداریکشور به عنوان متولی و ناظر بر استقرار و توسعه زیر ساخت دادههایمکانی، از سالها پیش اقدام به ایجاد ژئوپورتال ملی نموده است. لیکن نظر به تقاضای کاربران عام و خاص برای بهرهمندی از نسخه ژئوپورتال همراه، با در نظر گرفتن بومیسازی استانداردهای مورد نیاز، شروع به پیادهسازی ژئوپورتال همراه کرده است تا امکان استفاده از نقشهها و دادههای مکانی، برای همگان در هر نقطه از جهان امکانپذیر گردد.
امروزه استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات برای پیشبرد ایدهها و افزایش رشد خدمات، بسیار حائز اهمیت است. همچنین برکسی پوشیده نیست که گوشیهای همراه به عنوان کاربردیترین ابزارهای در دسترس، با قابلیتهای بسیاری در زمینه مشاهده، جستجو، جمع آوری دادهها و بروزرسانی مورد استفاده کاربران قرار میگیرند. در همین راستا باتوجه بهاینکه زیرساخت دادههای مکانی یکی از بسترهای ایدهآل به منظور تبادل امن دادههای مکانی در سطوح سازمانی، استانی و ملی میباشد، سازمان نقشهبرداری کشور پس از ارائه ژئوپورتال ملی و با در نظر گرفتن بومیسازی استانداردهای مورد نیاز، بهتازگی اقدام به پیادهسازی ژئوپورتال همراه نموده است.
ازآنجایی که یکی از ارکان زیرساخت دادههای مکانی، کارشناسان و کاربران عمومی میباشند، لازم است بدون وابستگی به نرمافزارخاصی توانایی استفاده از خدمات زیرساخت داده های مکانی را داشته باشند. با این دیدگاه، نسخه اولیه ژئوپورتال همراه با مشخصات زیرطراحی و پیاده سازی گردیده است.
اهداف اولیه:
- در دسترس بودن خدمات زیرساخت دادههای مکانی در سطوح راهبردی و قابل استفاده در سطح
استانی و ملی.
- گویاسازی نقشهها براساس فرمسازهای هوشمند بابکارگیری قابلیتهای گوشیهای هوشمند.
- امکان ایجاد زیرپورتالهای تخصصی خاص.
قابلیتها:
- انواع جستجوها (براساس عنوان، مکان، زمان، نوع محصولات و ترکیبی)
- انواع نمایش (علائم، لایهها، سرویسها، فرمتهای مختلف)
- امکان مدیریت لایهها
- امکان تعریف سطوح دسترسی
- دارا بودن اکثر قابلیتهای ژئوپورتال
©BRB تمامی حقوق طراحی سایت متعلق به شرکت دانشبنیان بهین رهآورد بهبود می باشد.